Počinje Pekarsko-mlinarski sajam u Master centru
Centralna tema ovogodišnje konferencije biće "Energetska efikasnost industrijskih postrojenja".
Kako najavljuju organizatori, stručnjaci iz ove oblasti će, osim o energetskoj efikasnosti, razgovarati i o novom Pravilniku o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina, tržištu pšenice, ekonomskim aspektima i mogućim pravcima razvoja te industrije, kao i o tehnološkim rešenjima.
Jedna od tema biće i kakav hleb zaista jedemo, a o tome će govoriti tehnolozi, predstavnici inspekcija, udruženja potrošača i proizvođača.
Posetioci sajma moći će da prisustvuju demonstraciji pripreme i pečenja pekarskih proizvoda u mini pekarama na nekoliko štandova i da degustiraju sveže pekarske proizvode. Takođe, biće organizovana i izložba proizvoda učenika pekarske struke.
Poslednjeg dana sajma revijalno će se predstaviti najbolji pekari Srbije i degustiraće se najbolji burek, somun, buhtla i hleb.
Sajam će za posetioce biti otvoren sva tri dana od 10 do 19 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.
Komentari 4
berolina
ko jos zna, kako se pravi komlov ?
bez komlova i vremena za mesenje, dobro uzarene furune, nema ni lepog ukusnog 'leba !
komlov je zakon. w.
cvrc
Zivan
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar