U subotu, 1. oktobra, održava se obuka u pripremnim radnjama za pravljenje ajvara koja će trajati od 9h ujutro do 18h popodne dok se peče paprika.
Istog dana u 11 časova je predavanje o osnovama izrade dobrog ajvara.
U nedelju 2. oktobra planirano je takmičenje u guljenju paprike, degustaciji i dodeli nagrada pobednicima.
Događaj organizuju preduzeće za preradu voća i povrća "Vrtlari" i "Špajz salaša 137".
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar