Odložen svečani prijem za novu generaciju novosadskih studenata

Svečani prijem nove generacije studenata i studentkinja, koji je trebalo da se održi danas u 18 časova na platou Centralne zgrade Univerziteta, zbog lošeg vremena odložen je za 10. oktobar.

Prijem će 10. oktobra početi u 10 časova, u amfiteatru Rektorata.

Tom prilikom biće uručene nagrade najboljim studentima Univerziteta, a biće predstavljeni i studenti koji su 2015/2016. školske godine postigli vrhunske rezultate na evropskim i svetskim takmičenjima, navodi se u pozivu. Nakon svečanosti za studente će biti organizovano druženje uz muziku.

Svečano obeležavanje početka nove školske godine najavljeno je i na Prirodno-matematičkom fakultetu. U amfiteatru "Mihajlo Pupin" zgrade Departmana za matematiku i informatiku/Departmana za fiziku studentima će se obratiti dekan fakulteta prof. dr Milica Pavkov Hrvojević sa prodekanima, direktori departmana koji će ih informisati o nastavnom planu i programu za I godinu osnovnih studija i ostalim detaljima neophodnim za početak studiranja.

U 9 časova predviđeno je okupljanje studenata Departmana za biologiju i ekologiju i Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, u 10:30 časova studenata Departmana za matematiku i informatiku i Departmana za fiziku, a u 12 časova studenata Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo i Integrisane studije.

Na prvu godinu akademskih studija na Prirodno-matematičkom fakultetu ove godine upisano je 794 studenta i studentkinja.

Svečani prijem studenata i studentkinja prve godine Poljoprivrednog fakulteta održaće se danas u 10 časova u holu ispred amfiteatra "Prof. Lazar Stojković".

Svečani prijem za novu generaciju studenata Akademije umetnosti zakazan je danas za 10 časova, u zgradi fakulteta u ulici Đure Jakšića 7.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".