Igrališta dobijaju čuvare

Čuvari "Gradskog zelenila" dežuraće na svim novim i obnovljenim igralištima, najavljeno je iz Gradske kuće.
Čuvari "Gradskog zelenila" dežuraće na svim novim i obnovljenim igralištima, najavljeno je iz Gradske kuće.

Povod za ovakvu odluku su tri uzastopna uništavanja tek postavljenih koševa na Keju, čija zamena košta više od 130 hiljada dinara.

Radnici "Zelenila" će čuvati i otvoreni fitnes centar za decu u Limanskom parku, a ovo preduzeće će imati nadzor i nad svim drugim sportskim igralištima u gradu. Čuvari će na svakih pola sata obilaziti igrališta, piše "Blic".

U Gradskoj kući je najavljeno da će biti postavljena još jedna teretana za decu i to na Keju, između terena za boćanje i košarkaškog terena, koja će takođe biti čuvana.

  • 31.10.2010 23:30
    A sta je sa nama demokrate?
    Zoposlite cuvare na Novom Naselju posto nema policije ili nas pustite da se odcepimo od Novog Sada i budemo opstina kako bi sagradili parkic , stanicu policije, pokosili travu, poneki teren ili bazen za nas ziva bica koja zivimo ovde.
  • Đo

    29.10.2010 09:18
    Urnebesna komedija
    Naslov zavarava :)
    Bolje nikakav čuvar nego odsutan čuvar.
    (Na stranu to što i da je prisutan ima ovlašćenja samo da pozove patrolu).

  • Jelena

    28.10.2010 18:27
    Predlažem da izdvajamo svi još po 30 dinara svaki mesec da platimo čuvare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti