Veliki deo Novog Sada u sredu rano ujutro bez interneta, kablovske i telefonije

Ceo Novi Sad u sredu, 2. novembra neće imati kablovsku televiziju, internet, D3 i usluge telefonije.

Kako je saopštio SBB, razlog su radovi na mreži koji će početi u 3 časa ujutru.

Radovi bi trebalo da budu završeni istog dana u 8 časova ujutru. 

SBB je od kupovine KDS-a postao najveći provajder kablovskih usluga u Novom Sadu i okolnim mestima.

  • Vlada

    04.11.2016 12:54
    @MRK
    Apsolutno je tako kao što pričam, samo si ti dovoljno naivan da misliš je 6 meseci normalne usluge merilo kvaliteta neke firme, a dovoljno tvrdoglav da ne veruješ ljudima koji po 10-15 godina imaju posla sa SBB-om. Oni koji nisu došli u Novi Sad tek prošlog semestra znaju koliko se čeka na priključenje, kakav je često kvalitet veze, kako se pogrešno proknjižavaju uplate, kako se gasi net nedeljom, koliko se stoji u redu, kako se ometaju strani plaćeni kanali po direktivi iz Beograda i slične fore.

    A ložiti se da je 50mb i kablovska za 3100 dinara mesečno nekakva super cena je posebna priča.
  • ljakse

    03.11.2016 18:23
    eee, nemam sbb niti mislim da imam posla sa njima. zasto? pa sta ce mi toliko pink kanala i jedan je previse. a hrvatski programi? sta ce mi to?

    i na ovim besplatnim digitalnim kanalima koje vidim u NS ima kvalitenog programa . jes da ima previse serije "premijer" ali...glasali tako ljudi....sta da se radi...
  • mrk

    03.11.2016 12:01
    @Vlada

    ne lozi se ti. uopste nije tako to sto pricas. ja zvao da mi uvedu internet i kablovsku u novom stanu, dosli sutra ujutru, nemestili, potpisao ugovor i otisli. 2 puta za 6 meseci je pukla konekcija. imao sam problema sa unifi, ali jedino sto nisam mogao na komsijin da se nakacim a ne na moj. zvao podrsku, reseno za 5 minuta.

    stvarno, da li mi zivimo u istom gradu??? za 3100 din 50mb internet i kablovska, sta vi jos hocete???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".