Uskoro prohodan Most slobode

Dve trake na Mostu slobode, koje su sada zatvorene za saobraćaj, biće otvorene za prolazak automobila početkom novembra. 

Dve trake na Mostu slobode, koje su sada zatvorene za saobraćaj, biće otvorene za prolazak automobila početkom novembra.

Davor Santrač iz "Vodovoda" kaže da su radovi na postavljanju antikorozivne zaštite na cevima završeni i da se one sada ispiraju.

"Mehanički deo radova je završen i očekujemo da će za nekoliko dana biti završena i dezinfekcija cevovoda. Planirani rok za završetak radova je bio 1. novembar, što znači da ćemo nekoliko dana pre roka završiti sav posao", kaže Santrač.

U toku su i radovi na ulasku u Novi Sad sa autoputa E 75 a, prema rečima vozača, signalizacija je loše postavljena, tako da je skretanje za grad teško uočljivo. Nadležni iz Puteva Srbije, pak, navode da su radovi obeleženi propisanom saobraćajnom signalizacijom, koja podrazumeva i ograničenje brzine.

  • Brane

    28.10.2010 13:55
    Hvala na komentarima
    Ja u subotu dolazim za Novi Sad,sada barem znam sta me ceka!
  • emanon

    28.10.2010 13:37
    Sta reci a ne zaplakati. To iskljucenje kako je osvetljeno bolje i da nije, lakse bi se videlo pod farovima a ovako ona silna razbacana zuta trepceca svetla i to jos prigusena prljavstinom samo unose zabunu. A sto se "autoputa" tice i to je prava fantazija. U Nemckoj debljina asfalta iznosi 70cm na autobahnu a koliko je kvalitetan pokazuje da kod njih nigde necete naici na kolotrage od teskih vozila.
  • novosadjanka

    28.10.2010 11:38
    dragi ivane,
    isto to sam i ja uradila pre dve nedelje, napravila sam prekrsaj za oduzimanje dozvole, povratak iz SU, promasila izlaz za NS, krenula ka ZR i polukruzno na sred nekog puta.. i sve to jer je put sjajno oznacen i osvetljen i tacno znas gde treba da se iskljucis! sramota! nece to nikada oznaciti , zavrsiti ili sta vec

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti