FOTO: Vikend u Novom Sadu protekao u znaku plesa

Šesti Dance fest, plesna manifestacija takmičarskog i revijalnog karaktera, održala se uz učešće mnoštva dece proteklog vikenda na Spensu.
Ova manifestacija okupila je kako decu-takmičare, tako i sve ljubitelje plesa, koreografe, trenere, ali roditelje i nastavnike koji podržavaju zdrav razvoj tela, toleranciju i multikulturalni karakter takmičenja otvorenog za zainteresovane širom sveta. 
 
Osim takmičarskog dela, učesnici su prisustvovali vrednim edukativnim seminarima, prezentacijama klubova, a upoznali su se bolje sa Novim Sadom.
 
Pravo učešća imali su svi plesni studiji, škole, grupe ili pojedinci, bez obzira na to iz koje zemlje ili plesnog saveza dolaze.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti