Kolektivno venčanje u Novom Sadu

Trijumfalno venčanje održaće se u nedelju, 12. decembra u hotelu "Park".
Trijumfalno venčanje održaće se u nedelju, 12. decembra u hotelu "Park". U ovoj masovnoj akciji 50 parova iz cele zemlje izgovoriće sudbonosno "da" i nazdraviti  prvim srpskim šampanjcem "Trijumf", a sve to će građani moći da gledaju u direktnom prenosu na programu Radija-televizije Vojvodine.

Prvo masovno venčanje u Novom Sadu održano je u decembru 2009. godine i zadovoljilo je učesnike, zbog čega će se ponoviti i ove godine. O prvom zajedničkom venčanju pisale su dnevne novine, snimljeno je nekoliko televizijskih emisija i reportaža.

  • Bubica

    04.05.2012 12:28
    I mene zanima kako se prijavljuje za kolektivno vencanje u Novom Sadu? Gde otici da se raspitamo i tako to :) Hvala unapred na odgovoru :)
  • Sveki

    18.11.2011 22:33
    Vencali smo se na trijumfalnom vencanju prosle tj.2010.god.bilo je nezaboravno,uspomena za celi zivot,sto ce na slikama i zapisima moci videti i sada nas devetomesecni sin!!!
  • rafter

    12.12.2010 10:40
    Hvala Bogu da nam se mladi vencavaju a ne razvode. neka im je sa srecom i izrodili sto vise dece da nam Srbija bude veca i brojnija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti