Porodični dan na Spensu

Porodični dan održaće se danas, 17. decembra, na Spensu.
U Teatronu (takozvanoj kadici) u prizemlju, u 11 časova, počeće muzičko-zabavni program u kojem će nastupiti KUD Udruženja penzionera Novog Sada. Muzička sekcija će se predstaviti sa horom, vokalnom grupom i solistima, koji su spremili bogat repertoar tradicionalnih pesama Srbije.
 
Nakon toga nastupaće Literarna sekcija sa programom koji se sastoji od pesama naših pesnika i nastup dueta Anđelija Žižić i Ana Trusina.
 
Na kraju programa učestvovaće Dramska sekcija sa skečom "Priča iz naše ulice". Pisac, dramaturg i scenarista je Zuzana Karlečik.
 
Cena ulaznice na zatvorenom bazenu je 100 dinara u svim smenama.
 
Zakupci u trgovačkom prostoru najavili su popuste na cene svojih roba i usluga.
  • AleksandarVojvođanin

    18.12.2016 08:28
    U teatronu
    Line up mi deluje kao da ga je sastavljala Kalkanka(RTV), Dveri i Zavetnici! A literarna sekcija je garant pripremila književna dela Dobrice Ćosića, Brane Crnčevića i njima sličnim po opusu. Porodične vrednosti, na Spensu, nedeljom, u kadi, okruženo trgovcima... U Dunavski park, ako nećeš da se klizaš i da platiš ulaz, nemožeš da uđeš... Videćemo šta će napredna vlast smisliti za leto, za štrand i za bazene?! Ko ne bude imao odgovarajuće papuče i kupaći, neće moći da uđe, a ulaz i na Kamenjar i Oficirac će se naplaćivati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti