Maja Gojković kritikuje LSV

Politička prepirka između lidera Narodne partije Maje Gojković i Lige socijaldemokrata Vojvodine se nastavlja.
Politička prepirka između lidera Narodne partije Maje Gojković i Lige socijaldemokrata Vojvodine se nastavlja.

U intervjuu za ''Blic'' Gojkovićeva je oštro kritikovala postavljanje Tihomira Simića za novog direktora Elektrovojvodine na inicijativu LSV. ''Paradoksalno je da uveče postavite direktora koji je bio perjanica ministra u Miloševićevoj vladi, inače je danas na poternici (Bogoljub Karić), a ujutru izjavite da želite lustraciju. Zar hoće da lustriraju čoveka koga su sami postavili'', upitala je Maja Gojković.

Ona je istakla da bi, ukoliko bi ponovo postala gradonačelnik Novog Sada, krenula od reforme javnih komunalnih preduzeća, gde su, kako je navela, ''neophodni departizacija i depolitizacija, ali i krupni rezovi''. Ono što bi takođe moglo da se komentariše kao paradoksalno je upravo ta izjava Maje Gojković, koja je došla svega nekoliko dana posle ulaska njenih partijskih kadrova na čelne pozicije u Turističkoj organizaciji Novog Sada, na Spensu i u Upravnom odboru ''Informatike''.

  • vl

    30.11.2010 13:15
    zagonetka
    Vuk dlaku menja no ćud nikada.Možda je u pitanju lisica ... Novosađani to verovatno bolje znaju.
  • @cvele - oo

    10.11.2010 07:14
    Mozda ima resenja
    Sta kazete, Cvele, da mi njega vratimo. Ili da ove ostavimo?!
  • Svadja

    08.11.2010 18:03
    "dama"
    podno "crvenog fenjera".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti