Do daljnjeg bez ograde oko jezerceta u Dunavskom parku

Jezero u Dunavskom parku već nekoliko dana je nezaštićeno, jer fali deo bezbednosne žičane ograde pored šetališta.

Jezero u Dunavskom parku već nekoliko dana je nezaštićeno, jer fali deo bezbednosne žičane ograde pored šetališta.

Portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić rekao je za Radio 021 da je deo ograde, koji nedostaje, bio jako oštećen, zbog čega je morao da bude uklonjen. Sada je gotovo polovina jezera neograđena, što bi moglo da predstavlja opasnost za decu koja se u tom parku igraju.

Nožinić je naveo da bi nova ograda trebalo da bude postavljena oko čitavog jezera kada počne rekonstrukcija Dunavskog parka. Međutim, nije mogao da precizira kada će to biti, niti ko će finansirati radove.

Podsećamo, u Dunavskom parku je prošle godine bilo problema i sa poplavljenim travnjacima, usled visokih podzemnih voda. (D.B)

  • Andro

    14.04.2011 07:07
    Right
    Tako je, Asa. Međutim, za takav zaključak treba imati određeni IQ.
  • asa

    13.04.2011 14:34
    Sposobni i pametni bi prvo obezbedili novu ogradu, pa tek onda uklonili ostecenu, ovako ...pitanje je da li je bezbednije sa kakvom-takvo ogradom, pa i ostecenom ili bez nje
  • tiberius

    13.04.2011 14:06
    ja bih pozvao gradske celnike da uloze malo sredstava i u sredjivanje futoskog parka. ja sam se svojevremeno kao trogodisnjak skoro udavio u tamosnjem jezeru. situacija posle tri decenije je jos gora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti