VIDEO: Vozači masovno prave prekršaje

Veliki broj vozača u Novom Sadu ne poštuje saobraćajne propise tokom vožnje, čak ni ako se u blizini nalazi saobraćajna policija.
Veliki broj vozača u Novom Sadu ne poštuje saobraćajne propise tokom vožnje, čak ni ako se u blizini nalazi saobraćajna policija.

Kako se danas uverio reporter Radija 021, samo na jednom pešakom prelazu u Jevrejskoj ulici, vozači u proseku naprave četiri prekršaja u minuti, nedajući prednost pešacima prilikom prelaska pešačkog prelaza. Vozači masovno nisu propuštali pešake, iako se saobraćajna policija nalazila na samo dvadesetak metara od pešačkog, bliže bulevaru kod Futoške pijace. Policija je kontrolisala vozila koja bi s Bulevara oslobođenja ili Futoške ulice ulazila u Jevrejsku, ali bi mnogi vozači koje nisu zaustavljali, odmah nakon što prođu patrolu kršili propise.

Dodajmo da se sve to dešavalo u danu kada je saobraćajna policija najavila pojačanu kontrolu saobraćaja na području grada. (D.S.)



  • 17.04.2011 21:08
    ne znam u cemu je stvar. na snimcima se jasno vidi kako nijedan pesak nije cekao duze od nekoliko sekundi da predje ulicu. ovo na snimcima je skoro pa idealna situacija u saobracaju - sve tece glatko, i za pesake i za vozace.
    ne kazem da se u saobracaju ne desavaju razna sran*a, ali to se ovde ne vidi
  • Lilian

    15.04.2011 23:26
    E bas na ovom prelazu mi se mnogo puta desilo dok cekam da predjem pesacki, da se kola u jednoj traci zaustave,a u drugoj projure 100 na sat! Iz iskustva kada sam jednom prilikom, tako zamalo izgubila glavu, vise ne prelazim dok se 100% ne uverima da vozaci u obe trake imaju nameru da se zaustave.Zato vozaci ne cudite se zasto vam neki pesaci odmahuju i govore da nastavite dalje, a pesaci dobro se pazite na ovom prelazu!!!
  • 14.04.2011 18:30
    zuto svetlo
    Šest bodova "zaradiće" vozač koji prodje kroz crveno i žuto svetlo, pretiče i obilazi s desne strane, vozi dete mladje od 12 godina ili pijanu ili drogiranu osobu na prednjem sedištu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti