Vodovod medijima: Zovite Tadića

Odeljenje "Odnosi sa javnošću i marketing" JKP "Vodovod i kanalizacija" danas je u cirkularnom mejlu demantovao da je zaustavljena privatizacija tog preduzeća, kako je jutros javio Radio 021.
Odeljenje "Odnosi sa javnošću i marketing" JKP "Vodovod i kanalizacija" danas je u cirkularnom mejlu demantovao da je zaustavljena privatizacija tog preduzeća, kako je jutros javio Radio 021. U mejlu poslatom medijima se kaže:

"Proces uspostave javno - privatnog partnerstva nije zaustavljen. Konsultantska kuća "CSP", izabrana restriktivnim postupkom, radi na analizi postojećeg stanja i predložiće najbolji model javno - privatnog partnerstva Gradskom veću i Skupštini grada. Rok za završetak tog posla je kraj maja. O izveštaju CSP-a odlučivaće Skupština grada, kao i o narednim koracima posle toga. Ukoliko se gradske vlasti odluče za uvođenje strateškog partnera, on će biti izabran na međunarodnom tenderu sa jasno definisanim uslovima učešća i investicionim obavezama budućeg partnera. Privatizacija i javno - privatno partnerstvo su dva potpuno različita ekonomska pojma. "Vodovod i kanalizacija" neće biti privatizovani i ostaju vlasništvo Grada Novog Sada. U vezi sa navodnom intervencijom Predsednika Republike Srbije Borisa Tadića na, kako je navedeno, "zaustavljanju privatizacije" moraćete se informisati u Kabinetu Predsednika Republike Srbije".

  • čekajući odgovoroa

    16.04.2011 11:00
    I šta je rekao tovariš Boris?

    Niste ga zvali ili se nije oglasio?
  • idemo dalje

    15.04.2011 07:39
    nema stajanja
    Predlažem redakciji R021 da se po sugestiji ljudi iz Vodovoda još danas obrati Kabinetu Predsednika Republike Srbije, prenese mu njihovo saopštenje, zatim javnosti prenese odgovor Kabineta Predsednika Republike Srbije.
  • novinar

    14.04.2011 20:26
    Revizija poslovanja
    Jel ono revizori u Vodovodu bistre poslovanje ove bratije.Kada će izveštaj u javnost.Gde su sve trošene pare i koliko.Koji vi model tražite kad ste sve uništili , a sad bi da prodate za tepsiju ribe.Koji ste vi eksperti za muvanje i laži to je već svima nama jasno.Građani nedajmo im naše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti