Još tri dana za konkurisanje u vrtiće

Konkurs za upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva otvoren je još tri dana.
Konkurs za upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva otvoren je još tri dana. Da bi svi stigli da predaju dokumentaciju, radno vreme šaltera u Pavla Simića produženo je do 17 sati, a poslednjeg dana radiće dok i poslednji roditelj koji stane u red ne preda dokumentaciju.

"Ono što nas je omelo da raspišemo konkurs za više dece je novi zakon po kome je dozvoljeno da jedna grupa ima najviše 12 mališana", kaže PR "Radosnog detinjstva" Ruža Pajantić.

Očekuje se da će bar 1.000 mališana završiti na čekanju. U upravi Radosnog detinjstva navode da će kao i lane uputiti zahtev za povećanje od 20 posto, pa bi lista trebalo dodatno da se smanji tokom letnjih meseci.

U ovoj ustanovi podsećaju da se i prošle godine u prvi mah na listi čekanja našlo puno mališana što je tokom godine svedeno na manje od 50-oro dece.

  • svi kupuju

    18.04.2011 21:55
    a dete ce upisati oni koji daju najvise !
  • Kupujem

    18.04.2011 13:43
    Kupujem mesto za dete u Radosnom detinjstvu. Dobro plaćam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti