Popović: Objektivno izveštavanje RTV-a o protestu naprednjaka

Srpska napredna stranka najavila je nastavak performansa, kako kažu, protiv uređivačke politike Radiotelevizije Vojvodine.  

Srpska napredna stranka najavila je nastavak performansa protiv uređivačke politike Radiotelevizije Vojvodine.

Kako za 021 kaže vršilac dužnosti direktora ove medijske kuće Blažo Popović, navodi naprednjaka da žele objektivnije informisanje su dokaz da oni zapravo i ne prate program RTV-a.

"Mi smo o njihovom jučerašnjem performansu izveštavali objektivno i hteli smo da čujemo i njihovu stranu priče. Oni kažu da žele objektivnije izveštavanje, što je dokaz da okupljeni ne prate program RTV", kaže Popović za naš radio.

Na protestu pristalica Srpske napredne stranke ispred zgrade RTV-a, koji je juče protekao bez incidenata, ponovo je zatraženo raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Više od dve hiljade ljudi blokiralo je ulicu Maksima Gorkog.

Na skupu su govorili predsednik Gradskog odbora SNS-a Miloš Vučević i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. Pristalice naprednjaka su izrazile podršku njihovom lideru Tomislavu Nikoliću, koji štrajkuje žeđu i glađu. Protest je protekao mirno, uz obezbeđenje policije, a za to vreme deo Ulice Maksima Gorkog je bio zatvoren za saobraćaj.

Današnji skup zakazan je za 19h.

  • opa evo neko je priznao da se

    22.04.2011 20:06
    ....NAPREDNJACI !!!!
    hahahaha.....
    izgubljena i pobednicka strana, kuku nama sa vama!!!!
    politicki dodjosi j..o vas Vlada koji vas dono!!!!
  • Gradjanin

    22.04.2011 06:51
    Sremacka strana...ko je dao znak za vuvuzele?
    Stavi samo inicijale ako mozes.Dok je pricala izgubljena strana?
  • Sremacka strana

    21.04.2011 14:12
    Sramota!
    Kada sam videla ko su govornici juce, razocarala sam se sto sam i dolazila. Prvi dan je bilo oko 700-800 ljudi, juce maksimalno 300-400. Nije ni cudo kad gledam momka koji je juce,verovali ili ne govorio, kako prvi dan protesta daje znak da svi duvaju u vuvuzele dok govori jedan od funkcionera. U masi su se mogli videti svrseni studenti,neradnici,bez dana radnog staza koji vec pricaju na koje su funkcije planirani,bivsi direktori vladinih agencija koji su vec imali priliku da nam "ulepsaju" zivote,sinovi bivsih politicara,pripravnici lokalnih stranackih funkcionera itd. Od svih nabrojanih NI JEDAN nije iz Novog Sada. I njima da damo grad? Ne gospodo.Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti