Hitna zamalo zakasnila

Hitnoj pomoći trebalo je 20 minuta da dođe na lice mesta i pomogne čoveku kome je pozlilo u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Hitnoj pomoći trebalo je 20 minuta da dođe na lice mesta i pomogne čoveku kome je pozlilo u autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Stariji sugrađanin koji se vozio "sedmicom" osetio je srčane smetnje, nakon čega su ga vozač i putnici izneli napolje. Kako piše "Dnevnik", vozač je zaustavio autobus na Bulevaru oslobođenja kod broja 86 kako bi čoveku ukazali prvu pomoć.

Kako kažu u Hitnoj pomoći, nisu mogli brže da intervenišu jer su sve četiri ekipe bile na terenu, pa nije bilo moguće stići ranije.

  • Imen Prezimenovic

    22.04.2011 10:53
    Koja sramota ovaj grad majko sveta...

    Prvo na urgentnoj kada dodjes sa nedaj boze polupanom glavom oni mesari te shalju po uput, to sto krvaris kao da si predmet svinjokolja nista, ko ga shsha nemas uput...

    Kokanda ce nama uskoro trebati u uput za hitnu...
  • Jazz

    22.04.2011 07:33
    Da li to znači da na svakih 70000 ljudi dolazi po JEDNA ekipa ?
    Kakav smo mi onda grad ?...
  • 21.04.2011 17:38
    Eh a ove ljige to je toliko briga koliko šiptara za slaninu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti