VIDEO: Pešaci masovno pretrčavaju Bulevar

Nakon video snimaka novosadskih vozača koji masovno prave prekršaje, naš reporter se uverio da ni pešaci nisu cvećke.

Nakon video snimaka vozača koji masovno prave prekršaje, naš reporter se uverio da ni pešaci nisu cvećke.

Na deonici Bulevara oslobođenja kod Dnevnika, pešaci bukvalno na svakih nekoliko sekundi pretrčavaju i prelaze široke trake Bulevara van pešačkih prelaza. Među njima su i žene sa malom decom, kao i stariji sugrađani koji se sporije kreću, povećavajući tako rizik od eventualne tragedije.

Da stvar bude gora, pešaci pretrčavaju na prećutni blagoslov saobraćajaca parkiranih u blizini, koji su samo nemo posmatrali kako Novosađani dovode sebe u opasnost. (M.S.)

  • Elena

    24.04.2011 13:21
    Pesaci
    PETICIJA DA SE NAPRAVI PESACKI PRELAZ IZMEDJU TA DVA SEMAFORA.. jer i ja non stop pretrcavam tuda, mrzi me da kruzim kao luda okolo :P
  • Zazzy

    23.04.2011 10:36
    Zanima me zasto nisu snimili drugi deo bulevara od pijace ka M.Gorkog? Tu su se ljudi naucili na ona dva pesacka i ne divljaju kao ovde. Pesaci generalno jesu drski, ali mislim da je ovde veci problem odsustvo pesackog.
    Priznajem da sam ja jedna od tih kad je u pitanju pomenuta deonica jer zaista nemam vremena da 15min trazim parking i nadjem ga kod kineskog centra, a onda jos malo setnje naokolo.
    Nek lupe pesacki prelaz i mirna Backa.
  • Gari

    22.04.2011 21:07
    Evo
    I meni je uzasno kad vidim roditelje sa decom da prelaze put van pesackog, ali u Nemackoj (bar u Minhenu) dozvoljeno je preci ulicu bilo gde (ne bih rekao da vazi i za bulevare) i vozaci staju cim zakoracis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti