Jovanović predlaže izmeštanje finala Kupa

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri inicijativa da se ubuduće finala Kupa Srbije igraju van Beograda.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri inicijativa da se ubuduće finala Kupa Srbije igraju van Beograda.

"Siguran sam da bi ovu inicijativu podržali i drugi gradovi koji bi priliku da budu domaćini finala fudbalskog Kupa shvatili kao veliku čast i obavezu, a i mogućnost promovisanja najkvalitetnijeg fudbala i u njihovim sredinama. Smatram da ne postoje razlozi zbog kojih bi se finalne utakmice Kupa Srbije održavale isključivo u Beogradu, pošto sam uveren da su i ostali gradovi u mogućnosti da, uz određena dodatna ulaganja koja se mogu realizovati i u okviru nacionalnih razvojih i drugih programa, preuzmu ovu obavezu na sebe i ispune je na najbolji mogući način", navodi se u pismu predsednika Skupštine grada.

Jovanović dodaje da FK "Vojvodina" drugi put za redom igra u završnici Kupa Srbije, a finalna utakmica će se i ove godine održati u Beogradu.

  • kibic

    12.05.2011 06:20
    parola
    Koju su ono parolu pre utakmice razvukli fudbaleri oba tima?
  • Piplfoks

    23.04.2011 12:18
    Frizzle, jel to neki pokušaj sarkazma? Čovek bi iz tvog komentara pomislio da je fudbal nešto bitno, i da je FK Vojvodina tim koji ga odlično igra, pa da je vredan svakakvih žrtava. Sve je to lepa zabava, ali ako se ne može igrati bez stoke koja skrnavi grad, goni ga u vražju mater.
  • misa tumbas

    21.04.2011 22:36
    predlog sadamu
    u cortanovce!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti