Od 1. maja skuplja autobuska karta

Karta u autobusima Gradskog saobraćajnog od 1.maja poskupeće na 45 dinara.

Karta u autobusima Gradskog saobraćajnog od 1.maja poskupeće na 45 dinara.

U zahtevu, koji je danas usvojila Skupština grada, navodi se da će biti korigovane i cene drugih usluga novosadskog prevoznika, osim mesečnih markica za građane i zaposlene.

Član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević ovu odluku pravda činjenicom da je od početka primene aktuelnog cenovnika gorivo na tržištu poskupelo za gotovo 40 odsto, a ujedno postoji i želja za motivacijom ljudi da što više koriste pretplatne karte.

GSP planira da uvede i nove, godišnje karte za đake i studente, koje bi važile od septembra. Cena za jednu liniju biće 4.878 dinara, dok će za sve linije iznositi 6.660 dinara.

Odbornici Skupštine grada podržali su i plan uređenja zaštićene zone starog gradskog jezgra, koji predviđa izgradnju podzemne garaže kod Riblje pijace.(D.B)

  • 22.04.2011 19:43
    Mi plaćamo
    A Rodni za džabe sa sve vozačem
  • Jovan

    22.04.2011 11:39
    Sad ce karta do Futoga da bude 120 dinara. Koliko ce biti do ostalih prigradskih naselja, ne smem ni da pitam. Neka, ima Futog taksi...
  • Goran

    22.04.2011 10:08
    Mi u Somboru i nemamo gradski prevoz tako da nas ovo ne dotice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti