Đaci prikupljaju sredstva za obolelu decu

Učenici Osnovne škole "Sonja Marinković" prikupljaju sredstva za decu obolelu od Batenove bolesti akcijom "Pomozi mi da raširim krila".

Učenici Osnovne škole "Sonja Marinković" prikupljaju sredstva za decu obolelu od Batenove bolesti akcijom "Pomozi mi da raširim krila".

Svi koji do 16 sati budu došli na Pozorišni trg i pomogli akciju prikupljanja novca simboličnim prilogom, dobiće na poklon broš leptira.

Sva sredstva prikupljena tokom ove akcije biće utrošena u lečenja malih Novosađana obolelih od ove opake bolesti. Podsetimo, četvoro dece je trenutno na terapiji matičnim ćelijama u Kini nakon što je košarkaš Darko Miličić dao novac potreban za lečenje.

  • frustrirani roditelj "normalno

    27.04.2011 07:40
    svasta!
    Katastrofalna skola sa "kvazi inkluzijom" gde deca koja su "normalna" ispastaju zbog ucitelja koji su potkupljeni i jos uvek uzimaju novac od stranih donacija da primenjuju inkluziju, igraju se, BEZ STRUCNOG KADRA: logopeda, defektologa, sada glume da hoce da pomognu deci?! Zar jos uvek ne shvataju da odmazu deci?! Da ta deca koju "kao propustaju" u osnovnoj skoli ne znaju nista, jer nije sa njima radio niko strucan, a da bi u DRMPS neko za tih osam godina tu decu priremio za neke vestine kojima bi mogli da se izdrzavaju i zive svoj zivot? Sta ce sve neki uraditi, koliko zivota unistiti zbog koje hiljade dinara plus na racunu?
    NEMOJTE UPISIVATI DECU U O. S. "Sonja Marinkovic"!!! Ako su "normalna" bice zapostavljena!!!!!!!!!!!! Ima jos skola koje nisu korumpirane od strane nekih bezveznih donacija.
    Roditelji, budite pri zdravoj pameti kada upisujete decu u osnovne skole!
    Grbavici je postrbena ozbiljna skola, a ne eskperimentalna glupost od moguceg skolovanja i programa koji je davno propao u razvijenim drzavama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti