Prvomajska nagrada Čistoći

JKP "Čistoća" dobitnik je Prvomajske nagrade za 2011. godinu.

JKP "Čistoća" dobitnik je Prvomajske nagrade za 2011. godinu.

U obrazloženju Gradskog veća Saveza samostalnih sindikata, zapisano je da se kolektiv ovog preduzeća kroz 57-godišnje postojanje razvijao i modernizovao do te mere, da on danas pruža kvalitet u svakodnevnim aktivnostima, kao i tokom velikih manifestacija, kojih u našem gradu ima sve više.

Delatnost koju obavljaju radnici Čistoće čini deo opšteg komunalnog sistema i predstavlja značajnu funkciju za život svih stanovnika Novog Sada i bliže okoline. Tokom 57 godina, koliko postoji Čistoća, poslove obavljaju 365 dana u godini, 24 sata dnevno, pružajući svakodnevno usluge domaćinstvima, privrednim subjektima i institucijama.

  • Sima Strahota

    02.05.2011 22:18
    Mali grad ...
    ... a puno nagrada. Samo strpljenja i svi ce stici na red za nagradu.
  • Uncut

    02.05.2011 19:19
    Ok !
    Ne radim u Cistoci, nisam clan ni jedne stranke...ali mislim da je nagrada otisla u prave ruke...naravno, pratim ih, i mislim da je zasluzeno priznanje stiglo u prave ruke...
  • OBJEKTIVNI

    02.05.2011 14:14
    SVAKA ČAST
    Stvarno mislim da je ovo preduzeće najbolje u obavljanju svog posla. Pa ovi se ljudi slomiše radeći dok pojedinci nemaju ni grama kulture. Politiku ostavite sa strane a ovim radnicima treba svakako odati priznanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti