Festival nauke za vikend

Treći Festival nauke u Novom Sadu održaće se za vikend, 7. i 8. maja, na više lokacija u centralnom kampusu Univerziteta u Novom Sadu.
Treći Festival nauke u Novom Sadu održaće se za vikend, 7. i 8. maja, na više lokacija u centralnom kampusu Univerziteta u Novom Sadu.

U okviru festivala, biće održano 85 radionica, 15 predavanja, dve tribine, a organizovane su i grupne posete laboratorijama na Univerzitetu sa najsavremenojom naučnom opremom. Program Festivala bogatiji je u odnosu na prošlu godinu i namenjen je posetiocima svih uzrasta.

Naučni sadržaji biće prikazani na zanimljiv i popularan način, a obuhvataju teme iz mnogih oblasti svih pet obrazovno-naučnih i obrazovno-umetnčkih polja: umetnosti, prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških, društveno-humanističkih i medicinskih nauka. Glavni pokrovitelj Festivala je Vlada AP Vojvodine i Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj.

Zinteresovani se o Festivalu mogu informisati na www.festivalnauke.uns.ac.rs. Trajaće od 11 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan.
  • sara

    28.05.2011 15:11
    da li mogu
    salila sam se
  • sara

    28.05.2011 15:10
    da li mogu
    da li mogu 2 majice festival nauke preko poste 29.5.2011.19 i 30
  • 07.05.2011 10:04
    @Menadzer
    Upravo tako. Pogledajte koja su najplacenija zanimanja danasnjice. Naravno, sve se to svrstava u neke naucne oblasti, ali daleko je to od prave nauke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti