Novi Sad cvokoće, a radijatori hladni

Iako je prema gradskoj odluci grejna sezona mogla biti produžena do 3. maja, radijatori u novosadskim stanovima su, uprkos zimskim temperaturama, ostali hladni.

Iako je prema gradskoj odluci grejna sezona mogla biti produžena do 3. maja, radijatori u novosadskim stanovima su, uprkos zimskim temperaturama, ostali hladni. Kako za 021 kaže portparolka Novosadske toplane, Jelena Vujin, odmah po završetku grejne sezone počele su popravke i provere postrojenja.

"Odmah po završetku grejne sezone, Toplana je započela proces remonta i revitalizacije tehničkog sistema. Trenutno je vrelovodna mreža pod pritiskom i ispituju se pojedine deonice", navodi ona.

Podsećamo da su u ovom preduzeću prilikom objavljivanja završetka grejne sezone najavili da će, ukoliko dođe do drastičnijeg pada temperature, biti spremni da ponovo pokrenu svoje kotlove.

Inače, beogradske elektrane će grejati i danas, iako je i sezona njihovog rada zvanično završena 3. maja.

Potrošnja struje, koja se koristi za dogrevanje novosadskih stanova, povećana je prethodnih dana za oko 10 odsto. (M.S.)

  • 16.05.2011 07:16
    molim toplanu da ukljuci ovim jadnicima ponovo grejanje evo temperatura napolju pala ispod 20
  • 12.05.2011 19:39
    Sta reci?
    Ljudi se vec uveliko suncaju na strandu, a vi se jos uvek prepucavate oko grejanja.
  • 12.05.2011 09:20
    bruka
    interesantna pojava svi koji su pomenuli da "razmazeni gradjani" kukaju na grejanje posto je 4 dana bilo malo hladnije napolju bili su napljuvani odmah...a svi ovi silni "gradjani" kojima je tako hladno do juce nisu ni znali sta je centralno grejanje, a sad se ovde prave pametni...
    svako ko misli da niste u pravu sto kukate, odmah je okarakterisan svakakvim nazivima....toliko o tome kako mozete imati razlicita misljenja...bruka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti