Kuhinja Radosnog detinjstva se gradi od juna

Izgradnja nove centralne kuhinje za Radosno detinjstvo počeće početkom juna, najavio je direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Borislav Samardžić.
Izgradnja nove centralne kuhinje za Radosno detinjstvo počeće početkom juna, najavio je direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Borislav Samardžić.

"Sada je sasvim izvesno da posao kreće u junu. Juče smo imali sastanak sa Fondom za kapitalna ulaganja gde je sve dogovoreno, a na sastanku su prisustvovali i predstavnici Grada. Projekat za centralnu kuhinju napravila je kuća "Eurogardi", a polovinom maja Fond će raspisati tender za izvođača radova" objasnio je Samardžić za Dnevnik.

Prema rečima sagovornika, sasvim je izvesno da će kuhinja biti završena na jesen, a da će s radom početi do kraja ove godine. Kada kuhinja bude izgrađena imaće kapacitet od 20.000 obroka dnevno i on će biti dovoljan za narednih 15 godina.

Pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja izdvojio je 541 milion dinara za izgradnju nove centralne kuhinje PU "Radosno detinjstvo". U novom objektu, koji će se nalaziti na placu koji je Grad kupio u zoni Sever, biće opremljena kuhinja, vešernica i odeljenje za tehničku službu. Obroci za mališane sada se pripremaju u dve kuhinje. Jedna je u Ulici Pavla Simića, a druga na Telepu.

  • pera ns

    07.05.2011 19:54
    Ko pazljivo prati direktora r.detinjstva i stalne građevinske radove (koji traju već nekoliko godina) primetiće da posao uvek dobija firma eurogardi..... Gde su tu tenderi?
    Kako baš uvek ta firma?
  • Dr Petrović

    07.05.2011 18:01
    Pa od čega prave te kuhinje??
    Od žada, ahata, zlata, platine, opala, cupala, skakala...?

    Ma sjašite lopurde belosvetske!

    Terajte se tamo odakle ste došli, pa svoga babe pare traćite, nezajažljivci!





  • 06.05.2011 23:05
    Odgovorno tvrdim da postoje dve stvari koje funkcionisu u ovom gradu: Strand i vrtici Radosnog detinjstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti