Svirkom protiv fašizma

Centralni događaj ovogodišnjeg festivala "Ritam Evrope", kojim se obeležava Dan pobede nad fašizmom, biće održan večeras na Trgu slobode sa početkom u 19h.

Centralni događaj ovogodišnjeg festivala "Ritam Evrope", kojim se obeležava Dan pobede nad fašizmom, biće održan večeras na Trgu slobode sa početkom u 19h.

Na binu će izaći slovenački bend "Elvis Jackson", hrvatski sastav "Jinx", beogradski "Vroom" i poznati argentinski bend "Argies", dok će zvezde večeri biti mađarski bend "Pannonia Allstars Ska Orchestra".

U okviru "Ritma Evrope" sutra će u klubu "Fabrika" biti održana izložba radova sa ovogodišnjeg konkursa "Poetika granica". Biće izloženi i radovi pobednika u kategoriji fotografije Žarka Aleksića, kao i Jadranke Bokan i Jelene Potkonjak koje su pobedile u kategoriji plakata.

  • bns

    10.05.2011 10:27
    Bila. Bend iz Mađarske je bio zaista dobar, Jinxi osrednji. Ozvučenje katastrofa, samo basevi. Opijata i alkohola koliko hoćeš, a sve propraćeno stupidnom ideologijom i još glupljim nazivom "Ritam Evrope". I naravno, potpisi sponzora "Vlada Vojvodine". Samo sam očekivala da događaj svečano obeleži svojom pojavom i junak iz bajke Dnevnika u 17 RTV-a: Bojan Pajtić. Hehehe!
  • Piplfoks

    10.05.2011 06:11
    Na tvoju radost Sremac, oni sviraju u sadašnjoj fašističkoj zemlji
  • Vlada

    10.05.2011 05:27
    Mire opet ostao sam kod kuće. Nađi devojku napaćeni slinavče...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti