Reflektori na stadionu Vojvodine tek u junu

Reflektori na stadionu "Vojvodine" ipak neće zasijati za finale Evropskog prvenstva za kadete, kako je ranije bilo najavljeno.

Reflektori na stadionu "Vojvodine" ipak neće zasijati za finale Evropskog prvenstva za kadete, kako je ranije bilo najavljeno. Kako za 021 kaže sportski direktor crveno-belih Miodrag Pantelić, iako su u klubu procenjivali da će radovi biti gotovi do sredine maja, novi rok za postavljanje reflektora je 15. jun.

"Radovi nisu mogli da idu onim tempom koji smo mi planirali, ali će ipak sve biti gotovo najdalje do 15. juna", kaže Pantelić.

Prema njegovim rečima, i pored dobre namere da "Karađorđe" zasija za koji dan, evropsko prvenstvo za mlade je odložilo završetak radova. Pantelić navodi da nije došlo ni do kakvog finansijskog problema, već da je gradnja morala biti usporena zbog publike. "Problem je pre svega u kadetskom prvenstvu, jer zbog publike nismo mogli da održimo planiranu dinamiku radova. Nije, prosto, bilo moguće da ljudi rade dok se na terenu igraju utakmice", navodi sportski direktor FK Vojvodina za naš radio.

Podsetimo, na četiri stuba, visine po 45 metara, nalaziće se po 72 reflektora. Direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković istakao je da se kod stadiona buše bunari kako bi se snizio nivo podzemnih voda, kako bi se nakon toga mogli izgraditi betonski stubovi za reflektore. (M.S.)

  • 13.05.2011 23:48
    Zasto se bacaju pare na reflektore? Lazetic i drugari mogu i po mraku da napuste teren kad im se rezultat ne dopadne.
  • 13.05.2011 23:01
    A kada se znalo da ce se prenstvo igrati?
    Ko je planirao a ko omašio?

    Izgovor je jadan da jadniji ne može biti.
  • M

    13.05.2011 13:33
    Nemoj da ne bude do juna... i ovako smo nervozni zbog srede. mada iskreno i glupo je bilo najavljivati maj kad smo znali da nece biti do tad a nije ozbiljno kaciti reflekotre a igra se takmicenje U-17

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti