Reciklažni centar u školi "Milan Petrović"

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović", u sklopu akcije "Otpad donesi, poklon odnesi", otvoren je Reciklažni centar u koji građani mogu da odnose elektronski otpad.
U Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović", u sklopu akcije "Otpad donesi, poklon odnesi", otvoren je Reciklažni centar u koji građani mogu da odnose elektronski otpad.

Prema rečima zamenice načelnice Gradske uprave za zaštitu životne sredine Dragice Branković, građani će svakodnevno, od 15 do 18 časova, moći da odlažu rashodovane računare, kuhinjske aparate, klime, televizore, kablove ili baterije u kontejner koji je postavljen u dvorištu škole. Ona je najavila da će u narednom periodu biti priređeno nekoliko edukativnih programa, čiji je cilj motivacija sugrađana da svojim aktivnostima doprinesu unapređenju i očuvanju životne sredine.

Otvaranjem Reciklažnog centra, škola "Milan Petrović" se pridružila ostalim institucijama i preduzećima u velikom prolećnom spremanju grada. Projekat je realizovan uz pomoć pančevačke kompanije "Božić i sinovi". Informacije u vezi sa odlaganjem elektronskog otpada građani mogu da dobiju besplatnim pozivom na broj Eko linije, 0800 333 033.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti