Gradske i pokrajinske vlasti uz Vojvodinu

Gradske vlasti Novog Sada objavile su da će u nedelju navijačima dodeliti trofej "Kup je naš".

Gradske vlasti Novog Sada objavile su da će u nedelju navijačima dodeliti trofej "Kup je naš".

U saopštenju grada navodi se da će pehar uručiti član gradskog veća zadužen za sport Aleksandar Kravić. On će to učiniti na poluvremenu utakmice Vojvodina - Spartak na atletskoj stazi ispred severne tribine stadiona Karađorđe.

Jovanović: Ponosan sam na fudbalere

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, kaže za Press da je ponosan na fudbalere Vojvodine, koji su u 82. minutu napustili teren ogorčeni sudijskim odlukama koje su ih sprečile da ravnopravno igraju i možda pobede Partizan. "Igrači su sačuvali dostojanstvo i sprečili da budu statisti u loše izrežiranoj predstavi. Ako se sada ne lupi šakom o sto i ne kaže „dosta", favorizovanje Beograđana nastaviće se godinama" kaže Jovanović.

Pajtić ogorčen na suđenje

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izrazio je ogorčenje zbog načina na koji se završila utakmica finala Kupa Srbije između novosadske Vojvodine i beogradskog Partizana.

Tokom prijema za prvotimce, trenera i sportskog direktora Fudbalskog kluba „Vojvodina" Pajtić je rekao da se nada da će "doći vreme kada će se u fudbalu videti samo sport i nadmetanje, a ne sudije", kaže se u saopštenju Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.

Pajtić je fudbalerima čestitao na dobroj igri i plasmanu u finale Kupa Srbije i rekao da je „ova generacija fudbalera uspela da vrati staru slavu klubu i da od Vojvodine stvori tim evropskog ranga".

 

  • neutralna

    14.05.2011 12:40
    TAJ SUDIJA JE IZGLEDA ZALUTAO
    Kao potpuni laik za fudbal, tvrdim da je taj sudija 100% zalutao iz baleta ili iz neke druge oblasti jer je i meni čudno da za isti slučaj jednima dosudi penal a drugima ne. Navijači treba da zatraže za sudiju besplatan kurs baleta, tamo će se bolje snaći.

    Fudbalerima Vojvodine hvala što nisu dozvolili da ih uvuku u nekakvu tuču ili sl.
  • semtex

    14.05.2011 09:19
    jad i beda
    sitno politikarstvo,jadan onaj koga Rodni i Pajtic podrze...dok pljackaju one koje podrzavaju sve je ok:):):)
  • petkovic

    14.05.2011 07:33
    vojvodina
    to je smesno sto gradske vlasti podrzavaju taj slucaj a ulice na adicama ljudi gaze u blatu a sasvim drugo su obecali kad smo ih birali sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti