Na leto rekonstrukcija velike sale Pozorišta mladih

Rekonstrukcija Velike scene "Pozorišta mladih" trebalo bi da počne na leto.
Rekonstrukcija Velike scene "Pozorišta mladih" trebalo bi da počne na leto. Direktor tog teatra Zoran Đerić kaže, međutim, da velika sala neće biti kompletno uređena.
"Uradiće se zamena poda, portala i uvođenje električne energije po novim standardima, što bi trebalo da se radi u saradnji sa Elektrovojvodinom. Tako da ćemo u budućnosti moći da koristimo i jaču struju i da imamo bolje uslove za rad", precizirao je Đerić. Radovi na rekonstrukciji koštaće 8,5 miliona dinara i biće finansirani iz gradskog budžeta. Đerić očekuje da taj posao bude završen do septembra, odnosno do početka nove pozorišne sezone.

Inače, glumci "Pozorišta mladih" nedavno su se vratili iz Sibira gde su sa predstavom "Baba jaga" imali zapažen nastup na Međunarodnom festivalu lutkarskih pozorišta.
Đerić napominje da je gostovanje na jednoj ovakvoj značajnoj manifestaciji bilood izuzetnog značaja za predstavljanje i našeg grada i našeg teatra svetu, jer je ovo prvi put da jedno srpsko pozorište nastupa u Rusiji. (D.B)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti