FOTO: 100 godina organizovanog prevoza

Posetom mališana koji idu u vrtić u Rumenci Gradskom saobraćajnom, to preduzeće je počelo s obeležavanjem 100 godina od početka organizovanog javnog prevoza u Novom Sadu.
Posetom mališana koji idu u vrtić u Rumenci Gradskom saobraćajnom, to preduzeće je počelo s obeležavanjem 100 godina od početka organizovanog javnog prevoza u Novom Sadu.

U Gradskom saobraćajnom kažu da je osnovna ideja kampanje pod nazivom "Dete u saobraćaju" da uključe što više mladih, kojima će biti pružena prilika da, posebno tokom raspusta, iskažu maštovitost i kreativni potencijal.

Osim toga, gradski prevoznik bi ovih dana trebalo da raspiše konkurs za vizuelno rešenje plakata kampanje "Moj bus, moj grad", na kojem će pozvati mlade umetnike da daju svoj doprinos obeležavanju velikog jubileja te firme.

Najbolji radovi biće nagrađeni, a Gradskom saobraćajnom treba ih poslati do polovine jula.

Jubilej će se kroz različite aktivnosti obeležavati čitave godine, a svečana akademija planirana je za 30. septembar, datum kada je Novi Sad, pre 100 godina, dobio organizovani javni prevoz putnika. (D.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti