FOTO: Sređeno dvorište vrtića "Mrvica"

Mališani koji idu u vrtić "Mrvica" u Jiričekovoj ulici dobili su novo igralište.

Mališani koji idu u vrtić "Mrvica" u Jiričekovoj ulici dobili su novo igralište. Član gradskog veća za obrazovanje Milan Đukić kaže da je ova donacija kompanije "Henkel" primer za druga preduzeća da investiraju u socijalno odgovorne programe.

"Živimo u vremenu krize i mislim da bi svi socijalni činioci trebali da se uključe u slične akcije, jer ulaganje u obrazovanje, kako predškolsko, tako i ono na višim nivoima se uvek isplati i vraća", navodi Đukić.

Direktor predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ Borislav Samardžić kaže da očekuje još donacija velikih kompanija. Prema njegovim rečima, već su najavljene investicije "Srbijagasa" i Naftne industrije Srbije. "Očekujemo još sličnih donacija, pre svega već najavljenih akcija NIS-a i "Srbijagasa", koji su i ranije pomagali naše preduzeće, tako da se ova lepa priča nastavlja dalje“, kaže Samardžić.

Deca iz ovog vrtića sada imaju na raspolaganju uređeno dvorište, koševe, klackalice, kućice i golove za mali fudbal. Vrednost ove donacije iznosi oko 300 hiljada dinara. (M.S.)

 

  • Dragana Cetojevic

    10.11.2011 15:18
    vrtic Mrvica
    Bas mi je drago da su deca iz vrtica Mrvica do
    bili igraliste jer tu ide moja sestra Nikolina Cetojevic.A vaspitacice su najbolje.Pozdrav za Teodoru i Suncicu OD Nine Cetojevic
  • 21.05.2011 13:46
    ajde recite i nama ostalima ko je ta vaspitacica?
  • jamajka

    20.05.2011 18:19
    @mama...
    ...mislim da znam o kojoj je vaspitacici rec...vecina dece od nje ima traume, a kada smo se pozalili upravi, oni su to gurnuli pod tepih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti