Pomera se rok za završetak radova na obnovi Dunavskog parka zbog korone

Rok za završetak radova na rekonstrukciji Dunavskog parka pomeren je za 35 dana.
Pomera se rok za završetak radova na obnovi Dunavskog parka zbog korone
Foto: 021.rs
Glavni razlog pomeranju je epidemija virusa korona, odnosno zabrana kretanja za period od 4. aprila do 2. maja. Među razlozima su pobrojani i nekoliko dana lošijih vremenskih uslova i dogovora sa nadzorom u vezi sa dalji izvođenjem radova na velikom jezeru i sistemu za navodnjavanje.
 
Kako se može videti u dokumentaciji, izvođač radova preduzeće "Irina 2009 MM" iz Veternika, nije mogao da utiče na ove nepredviđene okolnosti. 
 
Radovi vredni 40,8 miliona dinara obuhvataju izgradnju nove kanalizacione mreže, revitalizaciju velikog i malog jezera, kao i postavljanje nove crpne stanice, u fazama.
 
Detaljnije o radovima možete da čitate OVDE.
  • Misa

    27.06.2020 19:02
    U ns nista
    Pogledajte kakvi su parkovi u Bg, dečija igrališta, uzivanje, jako lepo sredjeno a u ns blagi užas. A o putevima u ns ne treba trošiti reči, ovde je bitno samo zgradu podici
  • Nebiloza-kraduckanje

    27.06.2020 09:57
    Nekoliko kišnih dana u aprilu
    Ne može se reći da se nije moglo očekivati nekoliko kišnih dana u mesecu aprilu!
    Svako ko to prihvati kao opravdanje je u rangu čika Veljinog "kraduckanja"!
  • Zeka

    27.06.2020 00:12
    Radovi?
    Koji to radovi molim vas? Mislite na one stazice bez trave koje su napravili po celom parku kao da su spartale svinje u potrazi za tartufima??? Ili na "ocisceno i uredjeno jezero"?
    Pre neko vece opet spazih pacove kako setaju oko jezera... Zar je toliko tesko i neizvodljivo oterati te stetocine iz parka? Takodje, zar nije moglo jezero da dobije neki preciscivac voda ili sistem zamene vode da ne stoji zabokrecina u njemu? Ko jos ne voli da sedi na klupi i slusa kreket zaba? Ma milina bozija! Da ne spominjem neresen problem osvetljenja, cesmu koja (ne)radi isto kao i ranije i gomilu blata i raznog djubreta na ulazu od mosta koja prosto ocarava mirisom! Strasno i sramotno!!! Zar je moguce da niko ne kontrolise tog izvodjaca?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Na novosadski FTN upisano 2.173 brucoša

Na novosadskom Univerzitetu se polako završava prvi upisni rok a, kao i godinama unazad, najviše srednjoškolaca je bilo zainteresovano za Fakultet tehničkih nauka.