Rade se staze kod Štranda

Počeli su radovi na rekonstrukciji keja, od Bulevara Cara Lazara do Mornarice.

Počeli su radovi na rekonstrukciji keja, od Bulevara Cara Lazara do Mornarice. Trenutno se radi okretnica na Štrandu gde će biti  izgrađene nove pešačke, biciklističke i trim staze.

Posle ovih radova, kreće se sa izgradnjom staza za pešake, bicikliste i rekreativce sa obe strane ulaza u Štrand. Kako kaže direktor JKP "Put" Predrag Radmilović, radovi će trajati 115 dana.

Na Đačko igralište moći će da se ulazi direktno sa keja, a sportski sadržaji biće pokriveni novom rasvetom. Trim staze će biti presvučene mekšim tartanom.

Rekonstrukcija keja počela je pre godinu i po dana. U prvoj fazi urađeno je nadvišenje nasipa, izgrađene su pešačka, biciklistička i trim staza, te nekoliko sportskih terena, od Bulevara cara Lazara do Kanala DTD.

  • 24.05.2011 21:58
    Nadam se da će pešaci i roleraši postati kulturniji jer biciklom biciklističkom stazom se ne može proći od njih.
  • Tiberius

    24.05.2011 21:31
    a mogli bi prvo da urede pesacke i bicikliscke staze oko ekspresno napravljenih i otvorenih kruznih tokova.
  • Dan

    24.05.2011 19:17
    Vedar
    Opet samo hejtujete... a doslo prolece i sad ce lipa da zamirise.. izlaste napolje i uzivajte, mante se polemike!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti