Skupština Vojvodine o rebalansu

Skupština Vojvodine raspravljaće danas o rebalansu pokrajinskog budžeta za 2011. godinu.

Skupština Vojvodine raspravljaće danas o rebalansu pokrajinskog budžeta za 2011. godinu.

Vlada Vojvodine utvrdila je predlog rebalansa kojim je predviđeno povećanje od milijardu i 120 miliona dinara, odnosno za 1,84 odsto. Prema tom predlogu, ukupan budžet za ovu godinu iznosio bi 61,8 milijardi dinara. Predloženo je povećanje stavke koja je namenjena, pre svega, finansiranju kapitalnih ulaganja, u iznosu od 750 miliona dinara, kao i programa u oblasti poljoprivrede, u iznosu od 611 miliona dinara.

Na dnevnom redu zasedanja biće i izveštaj Pokrajinskog ombudsmana za 2010. godinu. Poslanici će raspravljati i o završnim računima Fonda za razvoj neprofitnog sektora i Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima. Na dnevnom redu će biti i godišnji izveštaj o poslovanju Javnog preduzeća Vojvodinašume, kao i izveštaj o poslovanju Fonda za podršku investicija u Vojvodini.

  • Zrenjaninac

    01.06.2011 12:23
    Sa danasnje sednice
    Poslanici Skupštine Vojvodine nisu(!!!!) podržali predlog poslanika Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) da se u dnevni red današnje sednice uvrsti i rasprava o protestima poljoprivrednika u Vojvodini.
    Sramota sta DS radi sa Vojvodinom!!!!
  • Košarkaš

    01.06.2011 10:49
    Skupština Vojvodine o štrajku
    Mislim da bi tako trebalo da glasi ova vijest, ali nije.
    I kolko još tema , a onda o rebalansu, samo da povedu malo računa gde se pare trose kako se namjestaju tenderi po najpovoljnijim ponudama koje se kasnije revidiraju raznim aneksima ugovora , itd itd, imala bi ova zemlja dovoljno novca za sve nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti