Ukradena vrata sa šest trafo stanica

U protekla tri dana ukradena su vrata sa bravarijom sa šest trafo stanica.
U protekla tri dana ukradena su vrata sa bravarijom sa šest trafo stanica.

Direktor Elektrodistribucije Novi Sad, Mirko Majstorović, kaže da su to trafo stanice sa srednjim naponom i da direktan kontakt sa njima u najviše slučajeva ima smrtan ishod. "Ti objekti su dostupni građanima ukoliko nemaju vrata, a nažalost i deci koja ne znaju šta znači kontakt sa visokim naponom. Mi želimo preventivno da delujemo da nam se ne desi kakva nesreća u tim objektima do momenta našeg saznanja i naše intervencije", kaže Majstorović.

On dodaje da je problem i to što postoji mogućnost da usled krađe pojedini delovi grada ostanu bez struje. Procenjuje se da je dosadašnja šteta oko 600.000 dinara. Direktor Elektrodistribucije poziva građane ukoliko primete osobe koje nisu radnici "Elektrovojvodine" kako rade nešto oko trafo stanica, da prijave to na brojeve: 421-066 ili 421-068. (J.Ž.)

  • 05.06.2011 02:04
    Kradu sve sto se ukrasti moze. Novi Sad je postao nesiguran i prljav grad. Kada cete stati na put kriminalu u gradu?
  • nsnn

    01.06.2011 20:11
    ja se izvinjavam ali nikako nemogu da poverujem da kad neko dodje sa dizalicom, posto su sa njom vrata postavljana verovatne se sa njom moraju i skidati, dakle sa dizalicom i grupom od 5-6 ljudi u gluvo doba noci niko ne zove ni policiju ni nikog i to u samom centru grada, ovo mi je zaista neverovatno i pomalo fascinantno
    ali pored svih vesti u ovoj drzavi zaista sam prestao da se cudim
  • student

    01.06.2011 17:43
    ajde vise!!!
    Nadjite ih i odsecite im ruku pa, ako to urade opet, onda i drugu. E onda bih vole da ih vidim da to opet rade!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti