VIDEO: Poljoprivrednicima pobegla ovca u centru Novog Sada

Tokom protesta poljoprivrednika zbog novih mera agrarne politike, posle traktora, pred zgradu Vlade Vojvodine stigle i ovce i koze.
Tokom protesta poljoprivrednika zbog novih mera agrarne politike, posle traktora, pred zgradu Vlade Vojvodine stigle i ovce i koze.

Jedna od ovaca otrgla se kontroli i krenula je prema centru Novog Sada, gde su u toku Zmajeve dečije igre, prenosi Radio -televizija Vojvodine.

 

  • @VOX - SRAMOTA

    02.06.2011 12:56
    Saberi se
    I NE LUPETAJ!
  • Ja

    02.06.2011 11:44
    Ako ne mozes protiv njih pridruzi im se
    U ministarstvu imaju resore za curke, patke isl., tamo svaka susa ima sekretaricu u minicu, ministri u skupstini su kao nesto kulturni- ubilo se od kulture, svi su oni neka vrsta sitne ili krupne stoke stoke, pa se ljudi moraju spustiti na njihov nivo. Molim lepo.
  • VOX

    02.06.2011 11:28
    SRAMOTA
    Pa ako nisu u stanju na drugaciji nacin da se bore,ovo sa zivotinjama je stvarno ne primereno jednom ozbiljnom paoru,naime odgovoran i pravi paor,zivotinje cuva kao najvece blago,a ne da ih muci i voda po gradskoj vrevi,betonu itd.,ovim su samo pokazali kakav odnos imaju prema stocnom fondu,a po meni to samo pokazuje da nisu zasluzili ni ovo sto dobijaju,kada budu promenili odnos prema svojoj zemlji,domu,zivotinjama itd.,onda mogu da traze nesto,a ovako po meni nisu zasluzili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti