Putari idu u Beograd po rešenje

Predstavnici preduzeća u sastavu "Nibens grupe", banaka i Vlade Srbije sastaće se danas u Beogradu kako bi našli rešenje za problem u kojem su se našle putarske firme.  
Predstavnici preduzeća u sastavu "Nibens grupe", banaka i Vlade Srbije sastaće se danas u Beogradu kako bi našli rešenje za problem u kojem su se našle putarske firme.

Kako je za Radio 021 izjavio predsednik Kriznog štaba u "Bačkaputu" Vladimir Cvetković, biće to pokušaj tri strane da nađu zajednički jezik.

"Radi se o pokušaju da se firme konsoliduju, da se izvrši deblokada računa i da firme mogu normalno da posluju. Jedno od pitanja će biti i raskidanje ugovora o privatizaciji na čemu smo mi i insistirali. Sve firme iz grupacije "Nibens" će, preko Sindikata putne privrede Srbije, pokušati da u Vladi Srbije izdejstvuju neki dogovor sa bankama", navodi Cvetković.

Zaposleni u "Bačkaputu" prošlog četvrtka su na nekoliko sati blokirali prilaze Novom Sadu iz pravca Siriga i Temerina, nezadovoljni zbog lošeg stanja u preduzeću posle hapšenja vlasnika Mila Đuraškovića. Firma mesecima ne radi zbog blokiranog računa i nedostatka materijala za rad. "Bačkaput" je, inače, u sklopu srpskog konzorcijuma, angažovana na izgradnji Koridora 10. (D.B)

  • 15.06.2011 13:49
    Sramota
    Zalosno da zalosnije ne moze biti. Cestitamo uspeli ste da unistite Vojvodinu. Sve se raspada od firmi do puteva, samo su vasa kola sve bolja ali uskoro necete imati gde da ih vozite sem po Beogradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti