Pola grada bez struje, uzrok nepoznat

Oko10 ujutru veliki deo Novog Sada ostao je bez struje.
Oko10 ujutru veliki deo Novog Sada ostao je bez struje. Kako za 021 kaže portparolka "Elektrovojvodine" Aleksandra Jančić-Rakičević, ekipe su na terenu i pokušavaju da pronađu kvar.

"Kod nas je vanredno stanje, poslali smo ekipe da utvrde gde je nastao kvar i trudićemo se da što pre normalizujemo snabdevanje građana Novog Sada strujom", kaže portparolka "Elektrovojvodine".

Uskoro bi trebalo da bude poznato mesto i uzrok havarije koja je prouzrokovala prekid snabdevanja električnom energijom. (M.S.)

  • Sve Upuceni

    16.06.2011 08:05
    Drugari, promašujete poentu. Ja ne kažem da RANIJE nije bilo krađe bakra. Kažem da OVO JUČE nije bila krađa bakra. Kao što ste i sami zaključili (nakon što niste mene razumeli da sam isto to rekao), ako je u pitanju krađa bakra, kvar se ne popravlja za 60min (koliko je juče trajao nestanak struje) već za mnogo duže. A šta se zapravo desilo, imate na drugoj vesti http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kvar-na-kablu-uzrokovao-nestanak-struje.html

    Dakle, obuzdajte rasizam.
  • servis za otimačinu

    15.06.2011 18:48
    Jel moguće da svaki put kad nestane struje bar na kratko ne radi plaćanje parking putem SMS-a satima posle. Pa jesu li toliki debili da to ne mogu da izbegnu ili smo mi ovce za šišanje da nam nabijaju račune. Sat vremena nas nekoliko ne uspevamo da platimo parkiranje i naravno popasemo kaznu, &$&%$&$ im mamu lopovsku.
  • @Sve upuceni

    15.06.2011 16:16
    jos nesto, trebao si se informisati
    onomad je taj deo grada bio bez struje 4-5 sati
    trafo je bio obijen i bilo je tragova sto obijanja sto kradje
    dakle nije niko u roku 60min doneo drugih 50kg bakra i ostalog nego sve po redu
    policija
    uvidjaj
    majstori
    masine
    ...
    a struja pa tek kasno popodne a nestalo u 11h

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti