Sutra žurka zbog postavljanja maturantskih panoa

Velika žurka, kojom će i zvanično biti obeležen kraj akcije "Vraćamo maturantske panoe u centar" biće održana sutra u podne u centru Novog Sada, na bini postavljenoj u ulici Kralja Aleksandra.
Velika žurka, kojom će i zvanično biti obeležen kraj akcije "Vraćamo maturantske panoe u centar" biće održana sutra u podne u centru Novog Sada, na bini postavljenoj u ulici Kralja Aleksandra. Time će i zvanično biti završena dvomesečna akcija dnevnih novina "Blic" i "24 sata".

Uz polusatni set beogradskog DJ Mirka i svirku novosadskog benda "Zbogom Brus Li" biće proglašeni  i pobednici, odnosno odeljenje koje je ove godine osmislilo najzanimljiviji pano. Oni će za nagradu dobiti karte za ovogodišnji Egzit.

Panoi sa fotografijama učenika 25 odeljenja novosadskih maturanata, od juče su izloženi u posebnoj konstrukciji u ulici Kralja Aleksandra. Akcija je usledila kao podrška maturantima kojima su bahati trgovci odbili da izlože panoe, a tradicija koja je u Novom Sadu započeta pre više od veka u Jovinoj gimnaziji time je u potpunosti očuvana. U akciji "Blica" i "24 sata" našli su se panoi učenika srednje Mašinske, Elektrotehničke, Medicinske, Ekonomske i Saobraćajne škole, kao i tehničkih škola "Pavle Savić" i "Mileva Marić".

Inače, konstrukcija postavljena na ulazu u podzemnu garažu Bazara će, nakon sezone panoa, biti korišćena za javne izložbe i potrebe grada.

  • 24.06.2011 08:01
    Hmmm
    A sto set beogradskog DJ-a??? Novi Sad je prepun dobrih DJ-eva u bilo kojoj vrsti muzike...
  • 23.06.2011 22:02
    Svaka cast za organizaciju. Privatna stvar vlanika/zakupaca lokala je da li ce dozvoliti postavljanje panoa, ali postoji nesto sto se zove drustveno-odgovorno ponasanje. Za njih je bilo najbolje da te panoe postave.

    Odvratno je bilo ponasanje TONS-a koji je sa onolike izloge oblepila Exit plakatima, a za panoe nema mesta.
  • z.r.

    23.06.2011 16:05
    pano - maturanti ,2o11.
    ,LT 4 MEDICINSKA ŠKOLA ,,7 APRIL,, FENOMENALNO,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti