Policija obećava manje gužve pred šalterima

Na velike gužve pred šalterima policije za izdavanje dokumenata, Novosađani moraju računati bar još neko vreme.
Na velike gužve pred šalterima policije za izdavanje dokumenata, Novosađani moraju računati bar još neko vreme.

U novosadskoj policiji su danas Radiju 021 saopštili da je u toku postupak prijema 20 policijskih službenika  na određeno vreme, čime bi trebalo da se stvore uslovi za popunjavanje postojećih šaltera i rad u dve smene, kao i za eventualno otvaranje novih šaltera. Kada će se to tačno desiti nije nam rečeno, ali u policiji ponovo obećavaju da će uskoro omogućiti građanima da zakazuju predaju dokumentacije za izradu biometrijskih dokumenata, putem interneta i telefonskih poruka.

U novosadskoj Policijskoj upravi dodaju da se za registraciju vozila i izradu vozačkih dozvola, obrađuju svih zahtevi podneti u toku dana, dok se dešava da nisu u mogućnosti da prime sve zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša. U situaciji kada se ne prime zahtevi manjeg broja stranaka, one se zakazuju za naredni dan, a ukoliko ostane veći broj, upućuju se da se narednog dana obrate policiji.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu poslovi izrade biometrijskih dokumenata, obavljaju se trenutno na četiri mesta u objektima na Bulevaru kralja Petra I i Bulevaru oslobođenja (07:00 - 21:00), odnosno, na po jednom mestu u policijskim ispostavama Detelinara, Futog i Petrovaradin (08:00 - 16:00). (D.S.)

  • Sera

    14.07.2011 22:11
    Rad i samo rad !!!
    Treba da rade u tri smene,ali toga treba oni sami da se sete
  • Nick

    07.07.2011 07:06
    Uspeo sam da podignem dokumente
    Juce su konacno poceli da dele dokumente na tri saltera tako da za podizanje dokumenata nema potrebe da se stoji u redovima kao ranije. Oko sest sati se dele novi brojevi za podizanje.
  • 07.07.2011 05:01
    1ns
    Zelim odgovor od novosadske policije

    Zasto se za dobijanje SAOBRACAJNE DOZVOLE ceka punih 20/DVADESET/ dana

    /ne ceka se ispred MUP, nego za izradu/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti