Smena upravnika zatvora na Klisi

Vršilac dužnosti upravnika novosadskog Okružnog zatvora Aco Bobić i šef obezbeđenja Boban Trifić smenjeni su i raspoređeni na druge funkcije.
Vršilac dužnosti upravnika novosadskog Okružnog zatvora Aco Bobić i šef obezbeđenja Boban Trifić smenjeni su i raspoređeni na druge funkcije.

Prema nezvaničnim informacijama, do smene je došlo zbog bekstva dvadesetčetvorogodišnjeg Đure Ogrizovića, koji još uvek nije uhvaćen. Inače, Bobića je bekstvo zatvorenika zateklo na godišnjem odmoru, a interesantno je da je i kad se smena desila bivši upravnik zatvora bio na odmoru.

Podsećamo, zatvorenik iz Ravnog sela pobegao je polovinom prošlog meseca, a uprava zatvora na Klisi još uvek nije zvanično objasnila kako je do incidenta došlo. Kako nezvanično saznajemo, Ogrizović je polugom iskrivio zatvorsku rešetku, nakon čega se popeo na drugu zgradu i pobegao iz zatvorskog kruga.

  • Gillan

    07.07.2011 10:38
    Ta, doci ce neki drugi na ''O''.... Ima ih ko skakavaca, ne mos prici kazanu.
  • nensi

    07.07.2011 08:54
    bezanija
    A da se buduci upravnik umesto Aco zove Aca mozda bi bilo vise strucnosti, razmislite o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti