Danas i sutra vakcinisanje na Sajmu i u Promenadi, sve vakcine na raspolaganju

Novosađani će danas i u nedelju moći da se bez poziva eUprave vakcinišu bilo kojom vakcinom.
Danas i sutra vakcinisanje na Sajmu i u Promenadi, sve vakcine na raspolaganju
Foto: 021.rs
U Domu zdravlja za 021.rs navode da su na Novosadskom sajmu u ponudi Sinofarmova, Fajzerova, AstraZeneka i Sputnjik V vakcina, dok u Promenadi građani mogu da biraju između kineske i američko-nemačke vakcine. 
 
Glavni tehničar Doma zdravlja Nenad Vukas za 021.rs navodi da se još uvek obavljaju pripreme da krene vakcinacija i u Tržnom centru BIG.
 
"Za vikend će biti isto kao juče, dakle mogu doći svi bez i sa pozivom eUprave, na prvu ili drugu dozu za bilo koju vakcinu. Rade i Promenada i Sajam, dok za BIG još uvek čekamo da se odredi i uredi prostor i o tome čemo dati obaveštenje kada bude krenulo", navodi Vukas.
 
Sajam radi od 8 do 20 časova, a punkt u Promenadi od 10 do 20h, a tim što se za Fajzer mora najkasnije doći do 19.30h.
  • Ćoćav

    08.05.2021 20:23
    Ćomano
    Hmmmm... Ćomani
  • Z313

    08.05.2021 18:03
    Alal vera
    Mi i od pandemije napravimo cirkus.
  • Ja

    08.05.2021 14:52
    Da
    A ko ce ti raditi u BIG-u, a ko u ambulantama glavni tehnicaru Nenade Vukas, kada i ovako nemas dovoljan broj lekara i medicinskh sestara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".