Taksisti zadovoljni odlukom Gradskog veća

Novosadski taksisti odlučili su da neće biti novih protesta nakon Egzita.
Novosadski taksisti odlučili su da neće biti novih protesta nakon Egzita.

Iako im nije dostavljena nova odluka Gradskog veća, predsednik Sindikata novosadskih taksista Radoslav Krstić izjavio je za Radio 021 da su zadovoljni obaveštenjem koje je postavljeno na sajtu Grada. - Dobili smo šta smo tražili - kratko je prokomentarisao Krstić.

Odluka glasi da se krajnji rok za promenu vrste motora u taksi prevozu pomera za mart 2013. godine.

Taksisti su u utorak blokirali centralni gradski bulevar zbog nezadovoljstva odlukom po kojoj su do kraja godine morali da imaju motor euro 3 ili euro 4. Tražili su da se odluka poništi zbog toga što nije u saglasnosti sa republičkim zakonom, koji nalaže da se vozila sa navedenim motorima moraju koristiti tek od 2013.godine.

  • taxista

    14.07.2011 08:14
    rayumite i nas
    Pa eto vas voyimo 361 dan u godini po besmisleno niskim cenama. To ce potvrditi svako od vas ko ima imalo razuma. I jeste videli smo priliku da naplatimo vise strancima jer je njima i to jeftino. Ko od vas sto nas kritikuje i pomisli kako je nama dok se vi zabavljate_ na exitu mi radimo i posle vaas pijane vozamo kuci do naselja za 200 dinara. I sta onda ja da radim na naselju u 4 ujutru? Da cekamm 7 da neko krene na posao i zove taksi? ili da se vratim prazan u petrovaradin i potrosim na gorivo vise nego sto sam zaradio.KADA CENA BUDE REALNA NECEMO VAS IZBEGAVATI.
    P.S. NE INTERESUJE ME KOLIKA VAM JE PLATA. TO NEUTICE NA CENU GORIVA KADA GA KUPUJEM I CENU ODRYAVANJA AUTA.
  • Deleteboy

    11.07.2011 20:57
    Ma sada kada Rodni izgradi tramvaj nece nam trebati taxi.
  • djura taxi

    11.07.2011 13:51
    pametnice
    ne moze obican smrtnik da razume problem taksija i da ostavlja komentare tipa vukalo jer taksi je za gospodu i taksi je luksuz a ne socijalna ustanova da svaka protuva moze da se vozi za 100 din.i jeste sugavi i jeste lepozni jer nemate postovanja ni prema nama ni prema sebi jer hocete 2 coska da se vozite i od sto din da dobijete kusur

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti