FOTO: Vakcinalni autobus danas na Trgu slobode

Autobus GSP-a koji je preuređen u mobilni punkt za vakcinisanje počeće sa radom danas, 21. maja na Trgu slobode, od 10 časova.
FOTO: Vakcinalni autobus danas na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Građani će u autobusu moći da dobiju Fajzerovu ili kinesku vakcinu.
 
Kako je ranije najavljeno, ovaj autobus bi trebalo svaki dan da bude na drugoj lokaciji u Novom Sadu, kako bi se promovisalo vakcinisanje protiv kovida19.
 
Neke od potencijalnih su i Štrand i Univerzitetski kampus.
 
 
Podsetimo da se u Novom Sadu građani mogu vakcinisati bilo kojom od četiri vakcine koje su dostupne u Srbiji na Novosadskom sajmu, svaki da od 8 do 18 časova, dok se na punktovima u tržnim centrima Promenada i BIG od 10 do 20 časova nude Sinofarmova i Fajzerova vakcina.
 
Prema poslednjim podacima Doma zdravlja, u Novom Sadu je za pet meseci vakcinisanja dato 240.000 doza, a oko 110.000 građana je primilo obe doze.
  • Лиманац

    22.05.2021 00:09
    @Какав промашај... кме кме
    Добро је и питао @Новосађанин. Ако су оба писма равноправна (а нису, јер је ћирилица у службеној употреби док латиница то није), због чега ћирилица није, равноправно, заступљена на реклами колико и латиница?
  • Брања

    21.05.2021 14:42
    10
    Одлична идеја, свака част...
    Мора да се пробуди свест грађана, многе чак и теже болести од ковид вируса су решене вакцинама и решавају се и дан данас...
    Чиста 10 за бус и идеју...
  • @Новосађанин

    21.05.2021 12:19
    Kakav promašaj...
    .. od komentara, razmišljanja, a kanda i pokrajine.
    U našoj Vojvodini se koriste oba pisma, a vi imate autobus za Prizren oko 14h.
    Stiglo i ono "dogodine", pa srećan put i da se ne ljubimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".