Bahati policajci neće biti kažnjeni

Policajci koji su za vreme minulog protesta poljoprivrednika parkirali službene automobile na zelenoj površini ispred Vlade Vojvodine izgleda neće biti kažnjeni.
Policajci koji su za vreme minulog protesta poljoprivrednika parkirali službene automobile na zelenoj površini ispred Vlade Vojvodine izgleda neće biti kažnjeni.

Naime, iako su novinari Radija 021 pre skoro mesec i po dana poslali pitanje komunalnoj policiji da li će napisati kaznu bahatim policajcima, odgovor iz Gradske kuće i dalje nije stigao na našu adresu. Kazna za parkiranje na zelenoj površini uvećana je od 4. maja prošle godine i sada se plaća u odnosu na težinu automobila. Najniža kazna, za vozila do 800 kilograma, jeste 6.000 dinara, a u kategoriji od 800 do 1.300 kilograma, kazna je 9.000 dinara.

Kako je policijski "pežo 307" težak 1.090 kg, a na slikama se vide registarske oznake vozila pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, inspekcija je trebala da nemarnim policajcima napiše dve kazne od po 9.000 dinara. (M.S.)

  • Ja

    15.10.2011 20:29
    Privatna drzava
    Ovo je privatna drzava a policajci pripadaju vlasniku . posto oni ubiraju prihode za tog vlasnika on ih nece kazniti i tu je karaj. Mi ostali smo kmetovi i moramo placati trud vlasnika da sakupi sto vise para pre predaje drzave nasledniku.inace DS je nasledio drzavu od SPS. Smenjuju se svakih 10 god.
  • Tole

    14.07.2011 13:37
    Traktorima nije dozvoljeno saobracanje tuda!
    Kada paori mogu traktor u sred grada da parkiraju i blokiraju saobracaj, ja ne vidim zasto bi pripadnici policije morali ista da placaju!
  • Dr

    14.07.2011 10:48
    baš lepo
    Ma hajte a meni ste uručili br žiro računa da uplatim cifru od 2.000 zbog parkiranja na "travi".
    Kada sam pitala dotičnu g-đu u parking servisu šta je to ZELENA POVRŠINA, odgovorila mi je:
    BLATO, PESAK, TRAVA, ZEMLJA...pa vi sad vidite gde ćete da se parkirate, a da vas ne pokupi zeleni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti