Direktno do aerodroma za 700 dinara

Vožnja na relaciji Međumesna autobuska stanica - beogradski aerodrom "Nikola Tesla" od danas je jeftinija za 30 odsto.
Vožnja na relaciji Međumesna autobuska stanica - beogradski aerodrom "Nikola Tesla" od danas je jeftinija za 30 odsto.

Tako karta u jednom pravcu košta 700, umesto dosadašnjih hiljadu dinara, odlučilo je Gradsko saobraćajno. Iz ovog preduzeća saopštavaju da je odluka donesena na osnovu privh analiza popunjenosti i rentabilnosti linije, uz uvažavanje pozitivnih reakcija javnosti i putnika.

Prvi planirani polazak iz Novog Sada je u pet sati, a poslednji u 14:30, dok prvi autobus s aerodroma polazi u pola sedam, a poslednji u pet popodne. Predviđeno vreme putovanja je 90 minuta, a karta se može kupiti u autobusu i na Međumesnoj autobuskoj stanici.

Podsetimo da je drektnu autobusku liniju ne relaciji Međumesna autobuska stanica - beogradski aerodrom "Nikola Tesla", uvedena nekoliko dana pred početak Egzita. (D.S.)

  • fizicar

    26.07.2011 06:01
    u jednom pravcu ili jednom smeru? ljudi nikad nece nauciti.
  • ladydi

    19.07.2011 05:38
    aerodrom na Ceneju
    Pa toliko godna nam se vec prividja taj nas aerodrom. Valda se ceka da neki gangsteri pokupuju zemlju na kojoj bi se prosirivala pista pa ce nam tek onda dati aerodrom. "Zidaju" se aerodromi po SrbijU, strane investicije uglavnom u SrbijU - a nama ovde uspevaju samo izbeglicki kampovi i davanje para "tatama" u Beoooooooooooograd. Dokle ?
  • ns

    15.07.2011 21:04
    ako ćemo da budemo realni Temišvar, Segedin i Osijek su nam bliži od surčina, odande se leti na veći broj destinacija, sa većim brojem low cost kompanija za značajno manje novce dok surčin glumi aerodromčinu u zemlji gde vlada beda i gde se gleda da se prištedi svaki dinar e kad taj narod prištedi da leti neće sigurno plaćati takse beogradu kad mogu da lete bez taksi sa ova tri aerodroma e takav jedan je mogao biti i Čenej!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti