Veći broj intervencija, veća potrošnja struje

Novosadska Hitna pomoć juče je imala tri puta više intervencija od uobičajenog broja.
Novosadska Hitna pomoć juče je imala tri puta više intervencija od uobičajenog broja.

- Pokušavamo da damo savete kada su u pitanju temperature, stomačne tegobe, skidanje krvnog pritiska, jer je zaista nemoguće da stignemo do svakog pacijenta - kažu u ovoj službi. Prema statistici Hitne medicinske službe, na visoke temperature najviše reaguju hronični bolesnici i oni koji se ne pridržavaju saveta lekara, poput onih da piju tri do četiri litre vode dnevno, lagano se oblače, a prvenstveno da se ne izlažu direktnom suncu u periodu od 10 do 17 časova.

Zbog veće upotrebe klima uređaja povećana je i potrošnja struje za 15%, ali to neće uticati na stabilnost sistema, poručuju iz Elektrovojvodine.

  • Voja

    15.07.2011 11:41
    Mazno i ja :)))
  • LimanacNS

    15.07.2011 07:57
    Izvin'te
    Ja se stvarno izvinjavam portalu 021, ali morao sam da Vam maznem sliku. Mnogo mi je dobra :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti