Sa Vanjom Grbićem odbojku učilo 400 malih Novosađana

Više od 400 najmlađih posetilaca Evropskog prvenstva u odbojci na pesku uspešno je prošlo kroz trodnevnu školu odbojke koju je protekla tri dana na Štrandu vodio naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić.
Više od 400 najmlađih posetilaca Evropskog prvenstva u odbojci na pesku uspešno je prošlo kroz trodnevnu školu odbojke koju je protekla tri dana na Štrandu vodio naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. On je pokazivao deci osnove odbojke na pesku i zajedno sa profesionalnim odbojkašima, takmičarima Evropskog prvenstva, učio ih kako da serviraju, podižu i primaju loptu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da budem deo jednog ovako lepog projekta. Deca su pokazala veliko interesovanje za odbojku na pesku, i moram priznati da sam zaista video veliki broj mladih talenata. Mnogo smo naučili, ali smo imali priliku da se uz to i dobro zabavimo i družimo. Siguran sam da će ovaj sport postati još popularniji nakon ove škole, jer je zaista u pitanju vrlo zabavan sport, kojim bi se ja sigurno profesionalno bavio da nisam izabrao indoor odbojku", rekao je Vanja Grbić, koji je potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije FIVB za razvoj svetske odbojke.

Školici su se pridružila sva deca do 14 godina koja su želela da se oprobaju u ulozi odbojkaša, a naredna škola ju na beogradskoj Adi Ciganliji od 25. do 28. avgusta.

  • sosa

    18.07.2011 16:25
    Nadamo se da će se tu naći i poneki "naslednik" :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti