Novosadski fenomen - fontana bez vode

Fontana u Katoličkoj porti i dalje ne radi i nema naznaka da će proraditi do sledećeg proleća.
Fontana u Katoličkoj porti i dalje ne radi i nema naznaka da će proraditi do sledećeg proleća.

Kao glavni razlog u Vodovodu za Radio 021 navode  nedostatak novca koji  nemaju za učestale i veoma skupe popravke ove fontane. Početkom prošlog meseca dobili smo odgovor iz Vodovoda da će popravka biti urađena za desetak dana. Međutim, nakon gotovo mesec i po dana dobijamo odgovor da su u toku pregovori sa Zavodom za izgranju grada, da trenutno nema izrađenog projekta kao ni izvođača radova za sanaciju kvara na fontani u samom centru Novog Sada.

Poseban problem predstavlja cena popravke od oko 80 hiljada dinara, koje Vodovod  u ovom trenutku ne može da obezbedi, ali kako kažu u tom preduzeću, "trudiće se da reše ovaj problem s obzirom da su preuzeli odgovornost za održavanje ove fontane". (Z.B.)

  • ivan

    27.07.2011 17:50
    o tome sam prichao
    josh kada je objavljen prvi chlanak o popravci i sanaciji fontane sam komentarisao i sada cu!
    prvo se setite o kojim parama je bilo rechi u prvom chlanku, a o kojoj cifri se radi sada!
    kako se moze znati realna cena sanacije jednog ''djakuzija'' na ulici, ako nema na vidiku izvodjacha radova? ako su ti koji su procenili i uradili predrachun, razumeju se u popravke fontanica , a ne znaju to da odrade, chek, chek, malo, shta tu smrdi? znamo kako se to radi i koshta , a treba nam neko ko ce to da izvede?
    EVO JA BIH TO URADIO ZA 100E. , SAMO DA NISAM U INOSTRANSTVU. NE , POPRAVICU JE ZA DZABE SAMO DA PRORADI, NEKA MI SE OBEZBEDI MATERIJAL, I NISHTA DRUGO NECE BITI NAPLACENO! MADA OD MATERIJALA ZA ZAMENU NECE BITI NISHTA POTREBNO, JER JE TO LAGARIJA, MA AKO BUDE NESHTO TREBALO DA SE MENJA SAM CU O SVOM TROSHKU NAPRAVITI I NECE ME IZACI SKUPLJE OD 100E. KAKO SE MOZE ZNATI CENA REMONTA AKO NEMA POTENCIJALNOG IZVODJACHA, KOJI JE NAJPRE URADIO PREGLED TE JADNE FONTANICE I DAO PREDRACHUN! BRUKA!
  • Deleteboy

    26.07.2011 15:16
    e deco moja bar da bude 80.000 bice tu posle aneksa ugovora jos 180.000 za dodatne radove. Nemojte nasedati na ove gluposti.

    A posle ce Bjelajac izjaviti da mora da se menjaju sve cevi u centru i to kosta 8.000.000 ali jura.
  • bogdan

    26.07.2011 11:58
    fontana
    To i nije vest,bilo je kod nas vode bez fontane pa nikom ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti