Uređena parkirališta na Limanu i Podbari

"Parking servis" je uredio i pustio u rad privremena parkirališta sa 170 mesta na tri lokacije u Novom Sadu.
"Parking servis" je uredio i pustio u rad privremena parkirališta sa 170 mesta na tri lokacije u Novom Sadu.

 

Ulica Almaška kod broja 15 (kapacitet 20 parking mesta)

Ulica Banović Strahinje naspram brojeva 6 i 8 (kapacitet 50 parking mesta)

Ugao ulica Miloša Crnjanskog, 1.300 kaplara i Jozefa Marčoka (kapacitet 100 parking mesta).

Ova parkirališta su uređena na inicijativu građana koji žive u tim delovima grada, gde postoji nedostatak parking prostora. Sve navedene lokacije se nalaze van zone naplate parkiranja. Saopšteno je da uređenjem ovakvih privremenih parkirališta "Parking servis" nastavlja da rešava problem nedostatka parking prostora i u delovima grada koji se ne nalaze u organizovanom sitemu parkiranja.

  • 21.07.2011 08:05
    Inicijativa
    Na Novom Naslju u Partizanskih baza od broja 8 do 12 postoji parking ali nisu izvučene linije tako da parkira ko kako stigne i jedno vozilo uspe da tuzme i do 3 mesta.
    Doniraću i farbu za taj posao.
    Kada sam kod farbe da priupitam i sledeće:
    Zašto se u delovima grada u koima je pakiranje pod naplatom linije ne farbaju u boji zone kojoj pripadaju. Plava zona - plava linija, crvena zona-crvena linija ili makar neka tufna i slično (ja to video u mrskom Beogradu).
  • Student

    21.07.2011 00:35
    Ako ikada tu, u mom komshiluku, postave parking zonu svecano obecavam da cu da budem nastrasniji kolenkcionar znakova plave zone parking servisa! Od shtangli znakova cu deci da pravim golove! A kerkerom da perem linije ako ih pre toga 'komani ne poshmrchu s parkinga!

    NIJE TO CENTAR MORONI!

    TO JE STAMBENI KVART!!!

    Ovim svecano polazem zakletvu na gradjansku neposlusnost!

    Ljubi vas vas student!
  • Liman4

    20.07.2011 18:08
    Parking Servis
    Treba ih sklanjati sa Limana cim pre! Pokusace oni to i da naplaciju, samo da se malo "zaboravi", gurnuli nogu u vrata...

    Ovde na Limanu je isto nasut tucanik, mesec dana su to "zidali"... A onda osakatili zelene povrsine oko "parkinga" praveci prilazne puteve.

    Pre ovih divljaka bila je to sasvim pristojna livada koju je uredjivalo Zelenilo. Deca su se zimi tu sankala a komsiluk setao ljubimce... Sad je krš, okolina je već posivela od prasine, a "parking" koriste 3 i slovima: vozila.

    Urbanisticki, to je još lepši prizor, u sred kolektivnog stanovanja sada je ogromna siva parcela pod tucanikom a oko nje redovan parking sa sve cetiri strane! Da, ulice sa sve cetiri strane, imaju uređen parking, pešačku stazu, uličnu rasvetu, drvored i u sredini, The "Parking".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti